2016-01-10 10:36:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Menjen kirándulni

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars és a Merkúr kellemetlen kapcsolatban vannak egymással, és eléggé negatív rezgéseket árasztanak. Számoljon azzal, hogy a legkisebb zavaró tényezőre is idegesen reagál majd. Legjobb, ha otthon marad, és kényelembe helyezi magát. Olvasson, hallgasson zenét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll együtt a Szaturnusszal. Ez akár szárnyakat is adhat önnek. A Szaturnusz és a Nyilas jegye is arra biztatja, hogy tartózkodjon minél többet a friss levegőn, menjen kirándulni az erdőbe. A Mars kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrral, ez fokozza a veszekedés, viták veszélyét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr kellemetlen kapcsolatban van a Marssal, ez fokozza ugyan a tettvágyat, de a veszekedési hajlamot is erősíti. Vigyázzon arra, hogy ne essen túlzásokba, és ne vállaljon mára túl sokat. Fordítson egy pár órát a mai napon arra, hogy sétál egy nagyot, és a végén igya meg a kávéját a kedvenc cukrászdájában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma a Pluto vonzáskörzetében van, előfordulhatnak veszekedések a mai napon, elsősorban a féltékenység az alapja ennek. Próbálja meg mindenképpen elkerülni, hogy valami kellemetlenségben legyen része. Menjen inkább egy nagyot sétálni a természetbe. Ez eltereli a gondolatait.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Pluto és a Merkúr között áll. Lehetséges, hogy a sportot elhanyagolta az utóbbi időben, itt az ideje, hogy ezen változtasson. Mozogjon sokat, de ne hajtsa túl magát. Az estét töltse a legnagyobb nyugalomban, lazítson, holnap már munkanap következik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr kellemetlenül kapcsolódik a Marshoz. Lehetőleg kerülje a nagyobb konfliktusokat. Ilyenkor könnyen elszabadulnak az indulatok, az ön érzelmei is nagyon hevessé válhatnak. Hangulata egyik pillanatról a másikra az ellenkezőjébe csap át. Sétáljon egy nagyot, az mindig segít rendezni a gondolatokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars és a Merkúr kedvezőtlenül kapcsolódnak egymáshoz. A viták kiéleződhetnek, és nem lesz könnyű elsimítani őket. Ilyenkor a legjobb, amit tehet, ha sétál egy nagyot a természetben, így értékes energiákkal töltődhet fel ön is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Pluto a Nap közelében van még. Könnyen fellobbanthat egy veszekedést. Tartsa magát távol a problémáktól. Töltse a délutánt a barátaival.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, addig nem nyugodhat, amíg az anyagi problémák nem rendeződtek. Mégis próbálja meg félretenni a gondokat… Ilyenkor a legjobb egy nagy séta a friss levegőn.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma még négy bolygó áll a Bak jegyében, így felerősödnek a Bak jegyének tulajdonságai. A Pluto helyzete vitát, veszekedést jelez. Biztos benne, hogy önnek van igaza?

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap még az Uránusz vonzáskörzetében áll. Ma bizonyos ellentéteket kell elsimítania, meg kell beszélnie néhány problémát, és ez elég kellemetlenné válhat. A Bak jegyében álló Hold viszont kedvez önnek, így végül jól zárul a nap.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma az legyen a legfontosabb, hogy minél többet legyen a szabad levegőn, és mozogjon sokat. A kedvese szívesen tart önnel. Este a legnagyobb nyugalomban készüljön fel a holnapi napra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: